DE KRACHT VAN PRINT

_

 

De impact van zien, ruiken en voelen...

Nieuws en recente projecten van Bizzprint ter inspiratie

BESTE LEZER

 

In een goede communicatiemix versterken print en online elkaar. Steeds vaker is print daarbij het middel om online traffic te genereren. De Google Cardboard en het Pinterest prikbord in deze nieuwsbrief zijn daarvan een voorbeeld. Laat je inspireren door de voorbeelden op bizzprint.nl of volg ons op Pinterest voor regelmatige updates.

PINTEREST PRIKBORD

 

We hebben zoveel leuke dingen te delen dat we die onlangs op Pinterest hebben gezet. Print vloeit door onze aderen, dus we konden het niet laten ook een fysieke versie te maken. Direct geprint op kurk!

GOOGLE CARDBOARD

 

Om ons heen zien we veel toepassingen van Virtual Reality. Er is steeds meer content beschikbaar, in speciale Apps zoals de Streetview App en op Youtube. Als je zelf ook Virtual Reality inzet dan is onze Google Cardboard het ideale promotiemiddel voor jouw bedrijf. Wij maken hem met jouw volledig eigen bedrukking.

CREATIEF PRESENTEREN

 

In een leeg kantoorpand aan de nieuwe gebruikers laten zien hoe hun werkplek gaat worden... Met inzet van diverse acrylaat panelen heeft IDNova samen met de Provincie Gelderland dit samen met Bizzprint op creatieve wijze aangepakt.

Uraniumweg 17, 3812 RJ Amersfoort
033 - 750 35 85
www.bizzprint.nl

Ontvang je liever geen nieuwsbrief meer?

Schrijf je dan hier uit.