DE KRACHT VAN PRINT

_

 

De impact van zien, ruiken en voelen...

Nieuws en recente projecten van Bizzprint ter inspiratie

BESTE LEZER

 

Dankzij onze klanten gaat het goed met Bizzprint en daar worden we vrolijk van! Bij de orders die we de komende weken uitleveren delen we daarom een paar duizend zakjes Vrolijk Drop van Haribo uit. Maar er is meer om vrolijk van te worden. In deze update zetten we drie onderwerpen op een rij die interessant voor je kunnen zijn...

GERICHT COMMUNICEREN

 

Er is een duidelijke trend in het steeds gerichter communiceren met je doelgroep. Hoe relevanter je boodschap hoe beter. Met alle data die je hebt van je klanten kunnen we drukwerk persoonlijk maken en je helpen de respons te verhogen.

GOED VERPAKT

 

Als je op zoek bent naar een verpakking of display voor een actie of mailing begint het vaak met het zoeken van de juiste vorm. Bizzprint beschikt over een uitgebreide digitale bibliotheek met mestekeningen waarop je snel je ontwerp kunt maken. Wij kunnen je de tekening in elke gewenste maat aanleveren. In combinatie met onze mogelijkheden in printen en (digitaal) stansen boek je snel resultaat zonder kopzorgen.

DOMING STICKERS

 

Nieuw in het productaanbod van Bizzprint zijn onze domingstickers. Deze digitaal gedrukte stickers met een opdikkende hoogglanzende acryllaag als afwerking zijn echte eyecatchers. De stickers zijn vanaf kleine oplages te bestellen en brengen je merk opvallend in beeld.

Uraniumweg 17, 3812 RJ Amersfoort
033 - 750 35 85
www.bizzprint.nl

Ontvang je liever geen nieuwsbrief meer?

Schrijf je dan hier uit.